Idehus Merbygg as er et tømrerfirma med 4 fast ansatte, med fagbrev som tømrer, og en lærling. Vi har til sammen lang fartstid innen tømrerfaget.  MerBygg AS er medlem av Idéhus-kjeden, som er en innovativ husprodusent med et 50-talls ferdighus, tuftet på det beste i norsk håndverkertradisjon.

Vi bygger i flere kommuner i midtnorge, og er kjent for å levere det kunden ønsker til rett tid og til avtalt pris. I tillegg til boliger bygger vi hytter og garasjer, og vi utfører alle typer påbygg, tilbygg og rehabilitering. Ingen oppdrag er for små.  Alle hustypene kan tilpasses deg og din familie optimalt – vårt mål er å gi deg en kvalitetsbolig med god funksjonalitet tilpasset din smak og husets omgivelser. I tillegg har vi fokus på energiøkonomiske løsninger.

Skulle du ønske en hustype eller en boligløsning som ikke finnes i Idéhuskatalogen, tegner våre aktitekter huset slik du vil ha det. Eller vi bygger etter dine egne tegninger. Uansett blir huset bygget på stedet av dyktige håndverkere – vi benytter ikke prefabrikerte løsninger, fordi vi mener konvensjonelle byggemetoder gir større muligheter for skreddersydde løsninger og de små detaljene som gjør huset til noe spesielt.

Vårt team

Kjetil Storholt

Daglig leder
Tlf: 412 53 826
kjetil@merbygg.no

Lars Røen

Tømrer
Tlf: 91567981
post@merbygg.no

Jan Erik Myklegard

Tømrer
Tlf: 95791834
janerik@merbygg.no

Geir Ove Lo

Tømrer
Tlf: 454 61 138
geirove@merbygg.no

Jørgen Moen

Tømrerlærling
post@merbygg.no